Vanliga frågor

Varför fokuserar ni enbart på D-vitamin?

I en värld där hälso- och välmåendetrenden ständigt växer, är det viktigt att vara selektiv med de kosttillskott vi erbjuder. Vi har dedikerat oss till att leverera en produkt som vi tror kan göra en verklig skillnad, nämligen D-vitamin. Vi i Sverige lever ofta ett rätt så hälsosamt liv och D-vitamin är den stora skillnaden till att uppnå lycka och välbefinnande. 

Jag jobbar inomhus hela tiden, är detta något för mig?

Vi säljer enbart D-vitamin av högsta kvalitet skapat för det svenska klimatet samt anpassat för den moderna livsstilen där majoriteten inte kommer i kontakt med solljus. 

Hur vet jag om jag har D-vitaminbrist och hur lär jag mig mer?

Det finns många olika tecken men vanliga tecken på D-vitaminbrist är trötthet, muskelsvaghet, förkylningar, depression. Det bästa sättet att veta säkert är att ta ett blodprov hos din husläkare för att mäta D-vitaminnivåerna.

Vi kommer även på vår blogg bjuda på information om D-vitamin och annat nyttigt för att ni skall få ut maximalt av er hälsa. 

Jag har gjort ett blodprov och fått svar, har jag brist på D-vitamin?

Alla värden under 25 (S-25(OH)D nmol/L) räknas som brist på D-vitamin. 

Stämmer det att D-vitamin bidrar till lycka och välbefinnande?

D-vitamin har visat sig ha en mycket god koppling till vårt humör, lycka och mentala hälsa. Forskning visar att att brist på D-vitamin bidrar till trötthet och depression. 

FAQ

Försäljnings-och leveransvillkor.

Vi erbjuder fri frakt på alla våra produkter och de skickas oftast samma dag eller dagen därpå. HappyVitamin levererar till alla adresser inom Sverige. Glöm inte att dubbelkolla adressuppgifterna innan du går vidare i kassan.

Hur betalar jag och hur behandlar ni mina personuppgifter?

Vi erbjuder olika betalningsalternativ med hjälp av NETS Checkout. Det finns möjlighet till att bland annat betala med kort, swish, faktura och banköverföring. 

När du ger HappyVitamin dina personuppgifter, gör vi det säkert och lagligt för att skydda din integritet och följa lagarna. Din trygghet är viktig för oss.

Ångerrätt, reklamation och garanti.

Om du upptäcker något fel med din vara, vänligen meddela oss omedelbart. Du har 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. För reklamation och garantiärenden vänligen kontakta kontakt@happyvitamin.nu

Betalvillkor

Alla priser står i svenska kronor, moms är inkuderat i priset. 

Hur kommer jag i kontakt med er?

Vill du ställa en fråga eller bara vill komma i kontakt med oss? Skicka ett mail till kontakt@happyvitamin.nu

Adress: Sibeliusgången 16
Postadress: Kista

Telefonnummer: +46 766 333 716

Produkten har lagts till i korgen!